Over Festo Didactic

Festo is wereldwijd leverancier van automatiseringstechniek en prestatieleider in industriële trainingen en educatieve programma&rsquos voor zowel industrie als onderwijs.

Met meer dan 3.500 cursussen wereldwijd in meer dan 26 talen biedt Festo Didactic praktijk georiënteerde opleidingen zoals geen ander. Ervaren instructeurs delen in meer dan 54 landen hun kennis op het gebied van industriële automatisering.

Kennisoverdracht brengt concurrentiekracht
In een tijd waarin de technische en technologische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, heeft kennis een strategische waarde. Immers, bedrijven die hun (technische) kennis op een hoog niveau houden, verhogen hun concurrentiekracht en innoverend vermogen. Tevens zorgt het toepassen van de nieuwste technieken ervoor dat processen goedkoper en efficiënter verlopen.

Het is dan ook niet voor niets dat Festo wereldwijd al decennia lang haar kennis op het gebied van hydraulische, pneumatische en elektrische aandrijftechniek en bijbehorende besturingstechniek op een professionele manier deelt. Dit gebeurt door middel van een gestructureerd programma trainingen waarvan de modules ook te gebruiken zijn voor een "Training Op Maat" in uw eigen bedrijf.

Tijdens de trainingen hanteert Festo het unieke concept "leren door doen". Hierbij wordt de besproken theorie direct in de praktijk gebracht in de hiervoor speciaal ingerichte praktijkruimte. De beste manier om de opgedane kennis en vaardigheden later ook in het eigen bedrijf op de juiste wijze te kunnen toepassen.

Neem via deze link direct contact met ons op!