EduKit PA

Een eenvoudig te monteren constructie-kit geeft leerlingen de perfecte introductie in procesautomatisering. Ideaal om de basisprincipes van meten, controleren en reguleren van processen in de industrie. Beschikbaar in verschillende varianten en daardoor toepasbaar op verschillende niveaus.

Lees meer.

Mechanical trainer

Ervaren industriële mechanisch monteurs zijn in trek. We vertrouwen erop dat zij een breed scala aan mechanische apparatuur kunnen installeren, onderhouden, repareren en vervangen. De benodigde kennis en vaardigheden kunnen zij nu in een klaslokaal met behulp van de Mechanical Trainer aanleren. De leerdoelen zijn gegroepeerd in 5 niveaus om te voldoen aan elke trainingsbehoefte en budget. Elk niveau omvat de benodigde machineonderdelen, basisgereedschappen en meetapparatuur. Werkboeken voor de student en instructiehandleidingen voor de docent bieden de benodigde begeleiding.

Lees meer.

Learnline

Learnline biedt een geïntegreerd opslag- en trainingssysteem dat kan worden gebruikt voor training in pneumatiek, hydrauliek of elektrotechniek zonder aanpassingen. De practicumtrainer bestaat uit mobiele of statische basiseenheden met een kabel- en oliegoot, verschillende modulaire systemen, uitbreidingselementen en rolcontainers. Dit complete station biedt legio configuraties en montageopties. 

U kiest de trainingsomgeving

Gebruiksvriendelijke trainingsomgevingen voor specifieke onderwerpen:
- Zelfstudiefasen in de trainingsprogramma&rsquos
- Ontwerp en documentatie met FluidSim
- Praktische implementatie met lesmateriaal
- Functioneel testen en optimalisatie met meettechniek en FluidLab

Meubilair

Meerdere leveranciers nodig voor de spullen in uw lokaal? Festo Didactic kan uw complete inventaris in één offerte aanbieden. Handig om uw leersystemen, 3D- printers, lasersnijders en meubilair bij één leverancier te bestellen. Vele scholen gingen u voor en bespaarde enorm veel tijd en gedoe. 

Lees meer.

Learntop

Het prijsgunstige alternatief veelzijdig voor alle technologieën. Kan eenvoudig worden opgezet op bestaande werktafels. Is uiterst ergonomisch, door de schuingeplaatste profielen kunnen componenten eenvoudig geassembleerd worden. Beschikbaar in dubbelzijde (Learntop- S) als enkelzijdige variant (Learntop A).

CP Factory voor Industrie 4.0

Onze leersysteem CP Factory voor Industrie 4.0 toont de productie van morgen met flexibele modules die samenwerken binnen een intelligent netwerk. Het kan bestaan uit enkele individuele modulen of een complete geautomatiseerde productie faciliteit. Een perfect systeem om Industrie 4.0 in de praktijk te brengen; produceren met open sources, inspelend op steeds klant specifiekere vragen.

Lees op onze internationale site meer over CP Factory en Industrie 4.0.