Smart Sensors TP1312

Uitgebreide, praktische componenten set in de belangrijkste slimme sensoren van Industrie 4.0. Eenvoudig te bevestiging op profielplaat of A4 werkstation. Makkelijk te koppelen met smartphone en tablet en geleverd inclusief lesmateriaal. Download hier de factsheet.

Mechatronicaset MecLab

MecLab biedt studenten een fascinerende introductie in de mechatronica en de besturingstechniek. Drie handzame, robuuste stations bieden elk een andere uitdaging om uiteindelijk een volledig geautomatiseerd proces te vormen. De kennis die studenten opdoen uit het zeer uitgebreide Nederlandstalige lesmateriaal bieden een geweldig entree op het MBO.

Domoticaset TP1131

Uw huis of kantoor automatiseren? Met de set TP1131 KNX/EIB maken uw studenten kennis met de mogelijkheden van Domotica middels de Europese standaard KNX/EIB. Het aansturen van verlichting, verwarming en zonwering zijn nog maar een paar van de mogelijkheden.

Software pakket FluidSIM5®

FluidSIM® is de standaard voor het onderwijs voor het tekenen van pneumatische, hydraulische en electrische schema's en de simulatie hiervan. Met de release van versie 5 kunnen deze technologieen ook worden gecombineerd. FluidSIM® is te koppelen aan praktische opstellingen zoals bijvoorbeeld een echte PLC of een MecLab station.

Lesset (elektro)pneumatiek voor PIE

In de set Pneumatiek voor het programma PIE zijn alleen de componenten opgenomen die toegepast worden in de verschillende leermethodes, zodat u alleen aanschaft wat echt wordt gebruikt. Deze set is compleet met frame, profielplaat, een uitgebreide set componenten voor pneumatiek en elektropneumatiek, voeding, relais en veiligheidsmeetsnoeren. 

Practicumopstelling Learntop A

Learntop A is een frame voorzien van een profielplaat en een rack voor het plaatsen van de elektro componenten zoals een voeding en relais kastje. Op de profielplaat kunnen uw studenten snel en overzichtelijk de (elektro)pneumatische schakelingen opbouwen.

PLC Techniek

PLC's vormen het hart van elke moderne productieomgeving. Festo Didactic levert de PLC van uw keuze (onder andere Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi en Festo) ingebouwd in een veilige, robuuste en praktische behuizing, naar uw specificaties.

Connected Learning met Tec2Screen

Tec2Screen biedt een nieuwe manier van leren en combineert alle positieve aspecten van Online Leren, Tablet onderwijs, practicumopdrachten en de begeleiding voor een vakdocent. Deze kan studenten klassikaal of individueel begeleiden waarbij theoretisch kennis direct in een praktische oefening wordt toegepast.

 

Componentenset Pneumatiek TP101

Alle basis componenten zijn verzameld in de set TP 101 Basis Pneumatiek. In het bijgeleverde Nederlandstalige boek staan 19 uitdagende opdrachten in oplopende moeilijkheidsgraad om uw studenten stap voor stap kennis te laten maken met schakeltechniek.

Elektronica set TP1010

Electriciteit is de meest toegepaste energiesoort ter wereld. Met de set TP 1010 Basis principes van de elektronica maken uw studenten kennis met schakelingen in gelijkspanning en wisselspanning. Door zelf met deze veilige set een schakeling op te bouwen wordt het weer leuk om de Wet van Ohm te ontdekken. Intuitieve software maakt de resultaten zichtbaar op een beeldscherm.